Perkongsian dari saya Mohammed Hafiz Bin Shariff

Monday, October 29, 2018

Teringin nak main baseball di PJ??? jom ke sini!

Gaya penting!

Setelah sekian lama nak main besbol, akhirnya tercapai hajat kelmarin. hehe last korang main bila? Fiz masa darjah 6 dulu. main dengan kawan2 sekampung, kitorang sebut "bola katok". Pastu member salah campak kayu pemukul kena kepala member lain, berdarah kepala. then dah x main main dah. huhu

Nama tempatnya "Its a hit rooftop baseball" terletak di lantai UR601 One Utama. Kalau dari lantai dua, korang kena naik lift yang tepi Parkson. buka dari pukul 12pm hingga 10.30pm kecuali sabtu dan ahad 10am hingga 10.30pm.

Xnak Que? Buat membership. harga pun lebih murah.

student price

and ni kita la orang awam. huhu

so kat sini ada dua jenis, baseball bola lebih kecil
dan softball bola lebih besar

korang kena beli token kat sini dulu.
Helmet disediakan. dan kayu pemukul di dalam gelanggang

here we go!

lepas masuk token dalam mesin ni, pilih tahap kelajuan.
make sure jangan tekan butang merah masa main.
ia akan stop the game dan x boleh refund

i'm ready!
btw sisi kiri gelanggang untuk baseball dan kanan untuk softball.

muka pasrah je. kena ke pukul? haha

oh pandai rupanya. haha
this is so instagramable!

jalan kena kepit2, coz seluarnya koyak! hahaha
excited sangat main sampai krakkkkkk! hahahaha
So gais, kitorang happy sangat main kat sini. Kalau korang mencari kegembiraan. Di sinilah tempatnya. Lets say korang tengah stress. lepaskan amarah tu masa pukul bola. dan pastikan pakai "proper attire" yer untuk mengelakkan seluar koyak macam si Henri ni. huhu Info yang lebih lanjut, korang boleh check di sini coz banyak lagi yang menarik seperti penyewaan dome, tangkap bola dan macam2 lagi!


Share:

0 comments:

Post a Comment

Copyright © Derak Sokmo | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com